Uudisrakentaminen
Uudisrakentaminen

Byggcraft on luotettava kumppani kaikissa rakennusvaiheissa ja kaikentyppisissä uudisrakentamiskohteissa. Puramme tarvittaessa, teemme perustuksia ja rakennamme valmiiksi sekä hirsitaloja, elementtitaloja ja arkkitehtipiirrettyjä taloja pitkästä tavarasta.

Saaristorakentaminen
Saaristorakentaminen

Päämajana Inkoo on saaristo luonnollinen elementti Byggcraftin toiminnassa. Meidän paikallistuntemus ja kokemus erikoisolosuhteista saaristossa antaa meille mahdollisuuden hoitaa projekteja saaristossa samalla korkealla laadulla kuin mantereella.

Remontit / Saneeraukset
Remontit / Saneeraukset

Byggcraftin osaava tiimi ottaa hoitaakseen erikokoisia remonttikohteita. Meillä on pitkä kokemus ja laaja verkosto yhteistyökumppaneita joiden kanssa voimme tehdä muun muassa keittiö-, kylpyhuone-, sauna- ja kattoremontteja.

previous arrow
next arrow

KUKA ON BYGGCRAFT?

Päämajana Inkoo ja työalue joka yltää yli Hanko-Helsinki akselin olemme hankkineet itsellemme luonnollisen ja laajan kokemuksen sekä uudisrakentamisesta että remonttikohteista mantereella ja saaristossa. Tarjoamme monipuolisen skaalan rakennuspalveluita ja pystymme myös tekemään erillaisia sääkriittisiä työvaiheita meidän omassa suojatussa hallissa. Aina toimintamme alusta asti vuodesta 2009 olemme luovuttaneet valmiita rakennusprojekteja asiakkaillemme joissa he ovat pystyneet luottamaan että aikataulut pitävät ja lopputulos huokuu korkeaa laatua.

Uudisrakentaminen

Byggcraft on luotettava kumppani kaikissa rakennusvaiheissa ja kaikentyppisissä uudisrakentamiskohteissa. Puramme tarvittaessa, teemme perustuksia ja rakennamme valmiiksi sekä hirsitaloja, elementtitaloja ja arkkitehtipiirrettyjä taloja pitkästä tavarasta. Pystymme myös toimittamaan kohteita avaimet käteen- periaatteella tyhjästä tontista valmiiseen taloon, mökkiin, autotalliin tai halliin.

Saaristorakentaminen

Päämajana Inkoo on saaristo luonnollinen elementti Byggcraftin toiminnassa. Meidän paikallistuntemus ja kokemus erikoisolosuhteista saaristossa antaa meille mahdollisuuden hoitaa projekteja saaristossa samalla korkealla laadulla kuin mantereella. Byggcraft on luotettava kumppani kun tarve on joko mökistä, laiturista, saunasta, terassista tai venevajasta.

Remontit / Saneeraukset

Byggcraftin osaava tiimi ottaa hoitaakseen erikokoisia remonttikohteita. Meillä on pitkä kokemus ja laaja verkosto yhteistyökumppaneita joiden kanssa voimme tehdä muun muassa keittiö-, kylpyhuone-, sauna- ja kattoremontteja. Meillä on myös iso osaaminen puujulkisivujen ja vanhojen hirsirakennuksien remonteista ja saneerauksista perinteisillä menetelmillä.